Traseu

Pasii unui tratament

La centrul nostru efectuam doar tratamente de recuperare medicala. Nu efectuam investigatii medicale sau consultatii pentru stabilirea diagnosticului. Dar vrei sa incepi un tratament si nu ai inca un diagnostic sau investigatiile necesare, solicita o programare la unul dintre colaboratorii nostri, completand formularul online de mai jos. Un terapeut te va contacta telefonic si iti va oferi suportul necesar.

Dupa efectuarea investigatiilor necesare si stabilirea diagnosticului, urmeaza programarea pentru o sedinta de evalure terapeutica. In cadrul acestei sedinte te vei intalni cu unul dintre fiziokinetoterapeutii nostri. Se analizeaza actele medicale, se fac o serie de teste neuromusculare, iar pe baza acestor informatii se alcatuieste planul de tratament individualizat.

Planul de tratament este alcatuit in cadrul sedintei de evaluare. Acesta este conceput in asa fel incat sa duca la indeplinirea tuturor obiectivelor terapeutice pe care le urmarim (ameliorarea durerii, recuperarea mobilitatii, recuperarea fortei, recuperarea stabilitatii, recuperarea coordonarii, recuperarea rezistentei la efort, recuperarea posturii si scaderea in greutate daca este cazul). Desigur, fiecare caz este unic si importanta acestor obiective poate sa difere. 

Tot in cadrul sedintei se evaluare, dupa alacatuirea planului de tratament, se fac primele programari pentru sedintele de tratament. De aceea iti recomandam Ca atunci cand te programezi la sedinta de evaluare sa iti cunosti programul aproximativ pentru urmatoarele saptamani.

Dupa alcatuirea planului de tratament se programeaza sedintele si incepe procesul de recuperare. Este important sa respecti programarile si frecventa sedintelor pe care a recomandat-o terapeutul. Orele programarilor se respecta cu strictete, avem o parcare subterana, deci iti poti stabili programul cum doresti, fara a pierde prea mult timp. 

Programul de intretinere se adreseaza pacientilor care au facut un tratament de recuperare si doresc sa continue sedintele de tratament pentru imbunatatirea performantelor sau pentru intretinere. De cele mai multe ori pacientii pot continua aceste sedinte alaturi de terapeutul lor, care le cunoaste deja patologia si obiectivele. In cadrul acestui program, vei stabili cu terapeutul care sunt obiectivele tale iar acesta va alcatui un plan individualizat nevoilor tale.